Yhteystiedot

KTM, HT, Toimitusjohtaja Pertti Mäkelä
Hämeenaukio 4
11100 Riihimäki
puh 050 5591291
pm.riihimaki@elisanet.fi

www.facebook.com/
purppuraantiikki

Tuoteryhmät

Uusimmat tuotteet

Kupittaan Savi Oy, vihreä koira, keskikoko Kupittaan suosituista eläinfiguureista suosittu koira, vihreä, keskikoko 11,5 korkeusLue lisää »
PETRI PETRIE, AvaimenreikäPetri Petrie Kansainvälistä uraa luova rohkea suomalainen taiteilija Petrie on ansainnutLue lisää »
Aimo Okkolin, Säde, kristalli taidelasiLasitutkimuksia-Aimo Okkolin, kirjassa sivu 76.  Tämä esineen halkaisija n 210 mmLue lisää »
« Takaisin

PETRI PETRIE, AvaimenreikäPetri Petrie

Kansainvälistä uraa luova rohkea suomalainen taiteilija Petrie on ansainnut crossover-taiteilijan määritelmän jatkuvan taiteellisen uusiutumisen myötä. Hän syntyi vuonna 1966 suomalaiseen taiteilijaperheeseen, mutta on jo vuosia työskennellyt ja elänyt Saksassa.

Hän on luonut uutta mm maalauksen, valokuvauksen, grafiikan, kuvanveiston ja musiikin saralla. Hänen monimuotoiset ja vaihtelevat työnsä ovat herättäneet huomiota ympäri maailmaa sekä taiteen että elinkeinoelämän piirissä.

Nuoresta iästään huolimatta Petriellä on takanaan jo mittava ura: hänen töitään on ollut esillä yli 100 näyttelyssä mm. Suomessa, Saksassa, Ruotsissa, Venäjällä, Malesiassa, Isossa Britanniassa ja USA:ssa.

Tämän sarjan työt tehty vuonna 1996. Teoksen koko on leveydeltään 690 mm ja korkeudeltaan 890 mm.

Työt vaativat omanlaisensa ympäristön. Ovat pysäyttäviä ja energiaa tuottavia!

Myydään yksittäin ja voi valita jomman kumman. Mikäli ostetaan molemmat työt hinta on 2.000 € yhteensä.

Tuote: 458756

Hinta:1 120.00 €